بیماری های روانی جنسیتی چیست؟_علائم انحرافات و اختلالات جنسی کدام است
بیماری های روانی جنسیتی چیست؟_علائم انحرافات و اختلالات جنسی کدام است ٠٢١٨٨٣٧٧٨١٦
صحبت درباره‌ی روابط جنسی_چگونه درباره روابط جنسی خود صحبت کنیم و خجالتی نباشیم. روانشناسی مشکلات جنسی

صحبت درباره‌ی روابط جنسی_چگونه درباره روابط جنسی خود صحبت کنیم و خجالتی نباشیم.

چگونه در روابط جنسی خجالتی نباشیم

بسیاری از زوج ها ، با مشکل خجالت و کمرویی همسر خود روبه رو هستند. از راههایی که می توان این قضیه را حل کرد این است که سعی کنید با همسر خود درباره روابط خود صحبت کنید. هرچند شاید صحبت کردن هم برای شما سخت باشد! اما باید برای تداوم روابط خود و روابط سالم جنسی خود، با صحبت کردن احساس خجالت و شرمساری را کنار بگذارید.
مشکل اصلی در صحبت کردن درباره روابط جنسی، این است که معمولا زوج ها واضح حرف خود را نمی زنند و یا غیر مستقیم و سرسری حرفشان را می گویند وفکر می کنند تنها اشاره ای کنند و بگذرند کافی است. ودرواقع  بحث را باز نمی کنند تا همسرشان دقیق متوجه منظورشان شود که البته این مدل گفتن نتیجه ای نخواهد داشت. زوج ها باید سعی کنند کاملا واضح و عادی حرف های خود را مطرح کنند. اگر از یک کار همسر حین رابطه جنسی لذت برده اند، آن را کاملا واضح بیان کنند و مثلا بگویند که دیشب من خیلی از آن کار لذت بردم... یا اینکه بگویند من دلم می خواهد هرشب با هم رابطه برقرار کنیم. یا اینکه من دلم نمی خواهد تنها شبها با هم رابطه داشته باشیم و گاهی صبحها این کار را انجام دهیم. باید بدانید که اگر این حرف ها و حرف های در این باره را نتوانید مطرح کنید قطعا به هدفتان نمی  رسید و از روابط خود لذت کافی نخواهید برد و نباید توقع داشته باشید همسر شما تمامی احساسات شما را کشف کند و تشخیص دهد شما از کدام کار او لذت می برید و رضایت دارید و از کدام کار خسته و کلافه می شوید و حس خوبی ندارید! درباره اهمیت تمایل جنسی در مردان مطلب میل جنسی در مردان را مطالعه نمایید تا به اهمیت رابطه جنسی در زندگی زناشویی پی ببرید.

صحبت کردن درباره مشکلات روابط جنسی

چرا نباید در رابطه جنسی خجالتی بود

وقتی فرد در رابطه جنسی خود کمرو است، به مرور احساس عدم پذیرش را به همسر خود القا می کند و باعث جریحه دار شدن احساسات او می شود. وقتی شما از رابطه خود رضایت نداشته باشید و آن را برطرف نکنید، کم کم نسبت به برقراری آن سرد و دوری گزین می شوید و کاملا ناخواسته این حس را در همسر خود نیز ایجاد می کنید. درصورتیکه خجالت بکشید و نتوانید درباره مشکلات جنسی خود با همسرتان صحبت کنید، از آنجا که روابط جنسی در زندگی زناشویی بسیار مهم است شاید به مرور زمان با نارضایتی زوج، مشکلات شدیدی در زندگی پیش بیاید. مطلب بیماری های روانی جنسیتی چیست به شما انواع اختلالات جنسی را شرح می دهد.

چگونه درباره روابط جنسی خود صحبت کنیم

  1. سعی کنید هنگام صحبت درباره روابط جنسی خود احساس امنیت، آرامش و دوست داشتن ایجاد کنید. همسری که فکر کند شما او را نه دوست دارید نه آرامش او برایتان مهم است به حرفهایتان یا گوش نمی دهد یا اهمیت نمی دهد و یا نسبت به آن گارد می گیرد و ممکن است به جای حل مسئله، مسائل بزرگتری بوجود آید.
  2. ازآنجاکه برای هر فردی عاشق بودن همسرش و رضایت او برایش بسیار اهمیت دارد و حتی در بسیاری موارد می بینیم که زوج ها به علاقه همسرشان شک دارند و نمی دانند همسرشان او را دوست دارد یا نه، باید به لحن و حرف هایی که می زنید خیلی دقت کنید تا با ایراد گرفتن حرف خود را شروع نکنید چون نتیجه ی مطلوب را نخواهد داشت.
  3. سعی کنید در صحبت خود ابتدا روی جنبه هایی که از آن رضایت دارید تمرکز کنید و با حرف های منفی، همسرتان را نگران نکنید یا احساس نارضایتی خود را با تشر به او منتقل نکنید. مثلا به جای اینکه بگویید تو هیچوقت برای معاشقه با من وقت نمی گذاری می توانید بگویید من از رابطمان واقعا لذت می برم و تو خیلی حس خوبی به من می دی ولی کاش برای معاشقه مان هم بیشتر وقت می گذاشتی! یا به جای اینکه بگویید تو همیشه بدن من را کم لمس می کنی و باعث کلافه شدن من می شی، می توانید بگویید دوست دارم بیشتر بدن من را لمس کنی. قطعا این مدل صحبت کردن نتیجه مثبت تری خواهد داشت تا با عصبانیت و کوبیدن همسر خود توقعاتتان را مطرح کنید.
  4. باز هم بحث اعتماد به نفس مطرح می شود که بسیار اهمیت دارد! اگر همسر شما انتقادی کرد سعی کنید با آرامش و متانت حرف او را گوش کنید و سعی نکنید خود را توجیه کنید یا او را مقصر کنید. وقتی جنبه ی انتقاد نداشته باشید یعنی اعتماد به نفس ندارید یا دچار خودشیفتگی شده اید وفکر می کنید تمام روابط جنسی تان و کارهایی که انجام می دهید همگی درست هستند و باید باعث رضایت همسرتان شود. درصورتیکه روابط جنسی هم قاعده هایی دارد که همه ی ما آنها را نمی دانیم و اینکه طی روابط مکرر که ب همسر خود دارید یک سری اتفاقات پیش می آید یا یک سری خوبی ها و بدی ها کشف می شوند که باید درباره آنها صحبت کرد. پس در مقابل انتقادها صبور باشید و بیشتر از حالت تدافعی گرفتن، سعی کنید بفهمید همسرتان چه می گوید و دقیقا چه خواسته ای دارد و اگر متوجه نشدید از او بخواهید تا بیشتر به شما توضیح دهد.
  5. موضوع دیگری که اهمیت دارد این است که لزومی ندارد تمام توقعات همسر خود را برطرف کنید و تمام خواسته های او را در رابطه اجرا کنید. اما مهم است که تلاش کنید تا رضایت او را به دست آورید. لذت بردن از رابطه جنسی کاملا مربوط به خود شخص است و خواسته ها و نحوه لذت بردن برای هر فرد خاص است. بهمین خاطر است که صحبت کردن باعث می شود به حالت توافق برسید و بتوانید طوری روابط ایجاد کنید که هر دو طرف از آن رضایت داشته باشید. برای مثال مردی را در نظر بگیرید که دوست دارد در طول هفته چندین بار روابطه داشته باشد اما همسر او هفته ای یک یا دو بار را کافی میداند. از طرفی مرد تلاش می کند که سمت همسرش برود و زن دوری می کند و در این حالت ، مرد حالت ناامیدی می رسد و زن به حالت بی میلی. در مثال بالا، راهکاری که از طرف یک زوج-درمانگر ارائه شده این است که کسی که به ایجاد رابطه تمایل کمتری دارد توجهش را باید به سمت لذت های فیزیکی،معاشقه و تحریک کردن کشاند و باید احساس مدیریت داشته باشد که هدف او و همسرش صرفا روابط جنسی نیست. وقتی این زن با کتاب یا دوره ماساژ آشنا شود و بخواهد آن را بیاموزد یا انجام دهد کم کم راهی باز می شود که بعد از ماساژ هم بستری اتفاق بیفتد بدون اینکه او امتناع کند. پس نتیجه می گیریم درخواست ها یا ممانعت ها باید ریشه ای برطرف شوند که البته مشاوره روابط زناشویی در این زمینه کمک شایانی به زوجها خواهد کرد.

مطالب مرتبط :

مشكلات جنسي در زنان

میل جنسی در مردان

چگونه درباره مسائل جنسی با همسر خود صحبت کنیم

صحبت کردن در برطرف کردن مشکلات روابط جنسی بسیار مؤثر است

نتیجه این که انتظارات مطرح نشده و یا ممانعت های ریشه یابی نشده ممکن است زندگی مشترک را به نابودی بکشد و هیچ کدام از ما نمیتوانیم اهمیت روابط  جنسی در زندگی را نادیده بگیریم  یا انکار کنیم. اما باید بدانیم شدت یا ضعف در رابطه همیشه ثابت نیست. گاهی زوج ها زمان بیشتری برای معاشقه خواهند گذاشت گاهی زمان کمتر، گاهی شروع رابطه تایم مشخصی دارد گاهی یکباره و بدون پیش بینی رخ می دهد. بعنوان همسر، درک کنید که همسر شما همیشه آمادگی برقراری بهترین رابطه را با شما ندارد و ممکن است گاهی روابط شما قوت و لذت قبل را نداشته باشد اما اگر دوری و سردی یا بی میلی به طور مکرر پیش آمد، قبل از هر کاری، سعی کنید با صحبت کردن سعی کنید مسئله را حل کنید.


نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

    سوال خود را از ما بپرسید